ONZE SUCCESFORMULE/

Investeringen in menselijk kapitaal verdienen zich het snelste terug. Onze opdrachtgevers krijgen zekerheid over de kwaliteit en beschikbaarheid van talent. Zodat goed – geweldig wordt, prima – fantastisch, en fijn geregeld – subliem gedaan.

Dat doen we overigens al sinds 1990.

ABONNEMENT
OP TALENT/

Als organisatie zoek je altijd naar onderscheidend talent. Voor nu én in de toekomst. Met het ACES talent-abonnement ontmoet je mensen die je organisatie substantieel vooruit zullen helpen. Wij zijn het verlengstuk van jouw employer brand. De ogen en oren in de markt die jouw visie onder de aandacht brengt bij kandidaten die bijzonder zijn. Elk kwartaal ontmoet je een verrassend talent. Stuk voor stuk mensen met unieke vaardigheden, visie en ambities.

EXECUTIVE
SEARCH
WERVING

De beste kandidaat voor een positie is maatwerk. Met onze deskundigheid verplaatsen we ons snel in de markt en processen van de opdrachtgever. Criteria worden zorgvuldig in kaart gebracht en vertaald naar de juiste kandidaat. Binnen afzienbare tijd worden kandidaten volledig gebriefd en gescreend geïntroduceerd.

MEETING
MINDS

Het peer-to-peer ontwikkelprogramma. Ontmoetingen vanuit soortgelijke posities, soortgelijke ambities en een ander werkveld: de peers. Meeting Minds is op alle niveaus in te zetten en laat deelnemers verschillende thema’s verkennen.

Het programma bestaat na introductie uit drie (digitale) meetings, talent mapping en evaluatie in een persoonlijk storyboard. Deelnemers verbreden hun perspectief op werk, talent en werkveld.

ACES INTERNATIONAL  IN 30 SECONDEN

ARTIKELEN OVER WERK/