MEETING MINDS/

Als inspiratiebron, om kennis te verbreden en om voor iedereen waarde te creëren.

STRATEGIE NAAR
WERK/

Opdrachtgevers ontmoeten talent dat je nodig hebt om van een scherpe bedrijfsstrategie een succesvolle bedrijfsvoering te maken. Bedrijven geven aan op welke thema’s ze de organisatie willen ontwikkelen en krijgen drie Meeting Minds sessies. Dat zijn inspirerende ontmoetingen met talent in de geselecteerde thema’s.

Omdat we nauw betrokken zijn (en een frisse blik waardevol vinden) zetten we een vierde wildcard-meeting op. Met een talent dat ontegenzeggelijk bij zal dragen aan het succes van de strategie.

REWARD
VOUCHER

Deelnemers investeren in toptalent. En als talent vertrekt, kunnen zij gebruikmaken van de Reward Voucher bij de werving van nieuwe talenten.

VERBREDEN VAN
PERSPECTIEF

Talenten verbreden hun perspectief, ontmoeten ander talent en opdrachtgevers om openhartig te spreken over actuele ontwikkelingen of om een nieuwe start te maken. Dat houdt je scherp, je wordt gecoacht door peers en kunt anderen op weg helpen. Zie het als een strategische inzet van jouw kennis. One to one en one to many. Daardoor ontwikkel je jouw specialiteiten én je krijgt een ruimer perspectief: op je werk, je talent, je kansen en het werkveld.

ACES INTERNATIONAL

ARTIKELEN OVER WERK/