GEBRUIK ELKAARS TALENT EN MOGELIJKHEDEN/

Op een gemakkelijke manier de koppeling maken tussen mens en werk. Voor meer efficiency, productiviteit en de noodzaak om meer uit mensen te halen. Dat doe je met software waarmee de match eenvoudig tot stand komt.

BRENG MENSEN
IN BEWEGING/

ACES&U is een online vraag- en aanbodplatform waarbij eenvoudig de match wordt gemaakt tussen werk en mens.

Vraag en aanbod komt bij elkaar in een gecontroleerde omgeving. Dit kan per organisatie, doelgroep, regio of branche. De software wordt op maat ingericht, met een eigen look & feel en veilige toegang.

GEMAKKELIJK EN
ZORGVULDIG

Met ACES&U zet je eenvoudig een eigen ecosysteem op. Een eigen hub. Waarbij je mensen en werk aan elkaar koppelt. Een online omgeving op maat, in een look & feel die past bij de betreffende organisatie, branche of doelgroep.

Zo creëer je meer productiviteit en flexibiliteit en zorg je dat mens en werk makkelijk meebewegen met veranderende marktomstandigheden. De hub wordt ingezet om specifieke doelgroepen zowel te interesseren als zichtbaar te maken voor projecten en vacatures. En vice versa. Organisaties bepalen zelf in welke mate de omgeving toegankelijk is voor derden en of deze wordt gecombineerd met andere hubs.

DYNAMISCH
PLAATSINGSMODEL

ACES&U is een SaaS oplossing. Schaalbaar, laagdrempelig, veilig en effectief. Zorgeloos ingezet naast bestaande IT. Ongeacht moment, plaats of device.
Oplossingen zijn schaalbaar en altijd up-to-date: nieuwe features en updates worden in het datacenter doorgevoerd en zijn direct beschikbaar. Gegevens worden versleuteld uitgewisseld.

ARTIKELEN OVER WERK/