Slim omgaan met middelen en mensen.
Online matching!

Creëer uw eigen online platform voor arbeidsmobiliteit door vraag en aanbod van uw medewerkers op projecten en vacatures af te stemmen. Tussen afdelingen en/of vestigingen.

Dit kan met &U. Bovendien biedt het de mogelijkheid een eigen ecosysteem te creëren met gekozen partners. Profielen zijn gevalideerd door HR en/of management en objectief. Hiermee vergroot u de inzetbaarheid en mobiliteit van medewerkers, zowel binnen en buiten de eigen organisatie en verbreedt u de werkvloer!

new_ele_blue

Unieke tools om mobiliteit binnen én tussen organisaties zorgvuldig, succesvol en duurzaam vorm te geven.

Een succesvol bedrijf is een wendbaar bedrijf

Slim omgaan met middelen en mensen om goed in te spelen op veranderingen in de markt. De wetgeving maakt het niet altijd makkelijk om mensen te ontslaan of tijdelijk aan te nemen, zelfs niet als er tijdelijk minder werk is of even andere expertise nodig is. Met de nieuwe Wet werk & zekerheid worden werknemers gestimuleerd om te investeren in hun inzetbaarheid en het vergemakkelijken van het overstappen naar een nieuwe werkgever. &U software faciliteert uw flexibiliteit.

Waar talent verschil maakt

Met personal branding, communicatiemiddelen en assessments biedt &U unieke mogelijkheden om medewerkers op een eenvoudige en uitdagende manier over mobiliteit na te laten denken. Het is leuk en het geeft energie om aan een nieuwe klus in een nieuwe omgeving te werken. Mensen worden er beter van, wendbaarder, het geeft vertrouwen. Uw organisatie speelt in op hoe de (deel-) economie en de arbeidsmarkt zich in deze tijd ontwikkelen: agile, transparant en trefzeker.

Thema-, regio- of industriegerichte aanpak

De software van &U wordt ingezet om specifieke doelgroepen zowel te interesseren als zichtbaar te maken voor projecten en vacatures. Een prachtig voorbeeld is Werken&Jij, hét platform voor vraag en aanbod van vacatures en kandidaten met verminderd arbeidsvermogen. Met een eigen toegangspunt kunnen instanties en gemeenten kandidaten presenteren en beheren. Profielen zijn gevalideerd door een jobcoach of begeleider. Werkgevers en kandidaten kunnen vrij zoeken. Reacties komen direct uit bij belanghebbenden.

Creëer uw eigen ecosyteem en neem contact met ons op.

VRAGEN OF MEER INFORMATIE? NEEM CONTACT MET ONS OP.