ACES INTERNATIONAL

Met ruim 25 jaar ervaring in werving en selectie en arbeidsmarktvraagstukken heeft ACES International een totaal visie op de arbeidsmarkt ontwikkeld. Zowel vanuit commercieel als vanuit maatschappelijk perspectief. Voor relaties is ACES International een betrouwbare en creatieve partner op het gebied van search tot en met innovatieve concepten die mens en organisatie laten meebewegen in een veranderende markt.

Voor opdrachtgevers en kandidaten is ACES International een kundig sparringpartner. Integer, oprecht, kritisch, persoonlijk en vooruitstrevend.

new_ele_blue
beeld

arbeidsmarktInnovatief in arbeidsmarktvraagstukken

We leveren een waardevolle bijdrage voor werkgevers, kandidaten en de werkende samenleving. Met een herkenbare visie op werk, leven en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. Ons vakgebied is specialistisch; gericht op verschillende disciplines, elk met een hoge kwaliteitsstandaard, een zorgvuldig en bedachtzaam proces en een groot netwerk. Vaak voegen de bureaus waardevolle in-huis ontwikkelde diensten toe.

ACES Group is een collectief gelijkgestemde bureaus met verschillende specialismen, netwerken en hubs. Zo levert de ACES Group de kennis en service van specialistische bureaus met het aanbod van een one-stop-shop multinational. Met als bonus een rijk aanbod handige diensten.

Aangesloten bureaus hebben toegang tot alle gedeelde diensten en de gedeelde vraag-en aanbodpoel. Van administratieve ondersteuning tot consultancy en bijvoorbeeld diversiteitsprogramma’s, juridisch advies en payrolling.

We vullen vacatures, het beste, het snelste en met langdurig resultaat. We werken aan innovatieve manieren om de beste kandidaten te werven, leren kennen en kunnen beoordelen. Voor langdurig resultaat investeren we in doorlopende klantkennis, zodat we niet alleen de technische specificaties van een vacature kennen, maar ook bedrijfs- en teamcultuur en behoeften op secundaire kwaliteiten – zonder daarom te hoeven vragen.

vernieuwendVernieuwende recruitmentconcepten als eigen merken.

We ontwikkelen in eigen beheer vernieuwende recruitmentconcepten; van technische vernieuwingen en automatisering tot gamification, zelflerende systemen en app development. Veel van die concepten gebruiken we in ons dagelijks werk als adviseurs, recruiters en deskundigen. Sommige concepten blijken zó sterk dat ze op eigen benen kunnen staan. Die koppelen we los van ACES als zelfstandige merken met als onderschrift ‘by ACES’.

c-levelC-level adviseur recruitmentvraagstukken.

De meeste recruitmentvraagstukken worden arbeidsvraagstukken genoemd. We zitten aan tafel omdat we die vraagstukken, hoe complex soms ook, terugbrengen tot de kern: hoe krijg je de vacatures zo snel en slim mogelijk gevuld met de beste kandidaten en langdurig resultaat. We zijn wars van arbeidsmarktmodetrends, bekijken de uitdagingen in het licht van historische ontwikkelingen in de organisatie, bedrijfscultuur en specifieke wensen vanuit het management team. En dan ontwerpen we een oplossing die inspirerend is, kan rekenen op een breed draagvlak en direct te implementeren is: én die succesvol bijdraagt aan het resultaat.

Managementteam

Managing Partner ACES International – Sabine de Jong

ACES International is de betrouwbare partner waar klanten, vaak jarenlang, op bouwen. Naast het hoge scoringspercentage waarderen opdrachtgevers de (opvallend) persoonlijke benadering, de scherpe, eigenzinnige blik op de markt en de innovatieve oplossingen in bijvoorbeeld matching en arbeidsmobiliteit.

sabine_line

Over Sabine de Jong:

Sabine is al ruim 20 jaar eigenaar van het bureau. Ze is gezichtsbepalend voor de organisatie en toonaangevend denker in haar vakgebied. Keer op keer verrast ze klanten en kandidaten met originele oplossingen, relevante diensten en vindingrijke strategieën. Opdrachtgevers waarderen haar flexibiliteit, resultaatgerichte instelling en verfrissende aanpak.

Maak kennis met Sabine:
@ sabine@aces.nl

Projectbureau – Corinne Zaalberg van Zelst, Manager Projectbureau

Het projectbureau is het kruispunt van succes. Van office management tot de secretariële uitvoering van projecten. Waarbij persoonlijk contact met kandidaat en opdrachtgever/klant centraal staan! Met veel plezier en energie wordt ervoor gezorgd dat alle partijen met een positief gevoel terugkijken op de samenwerking. Het projectbureau ondersteunt bovendien research met het afnemen van assessments en is daarmee een objectieve sparringpartner, zowel intern als extern!

Profiel Corinne Zaalberg van Zelst:

Met commerciële, HR en projectervaring is Corinne in staat business, proces en operatie te verbinden. Opdrachtgevers en kandidaten kunnen rekenen op een vriendelijke en betrokken aanpak waardoor trajecten vloeiend verlopen en versneld worden waar mogelijk. Als gecertificeerd HRMforce assessor is zij bovendien in staat om vanuit professionele invalshoek bij te dragen aan beeldvorming en ontwikkeling.

Maak kennis met Corinne:
@ corinne@aces.nl

corinne_line

Research & Services – Frank van Pommeren, Manager Research & Services

De activiteiten van de afdeling Research & Services strekken zich uit van werving en selectie tot de invulling van innovatie business services. Het team bestaat uit een gezonde mix van vaste en flexibele krachten waarbij innovatie, creativiteit en resultaat voorop staan. Opdrachtgevers kunnen rekenen op een persoonlijk en succesvolle aanpak, waarbij open communicatie, transparantie en co-creatie belangrijke steekwoorden zijn.

Frank Aces1403-1-2

Over Frank van Pommeren:

Door zijn achtergrond in relatie management en business development in IT te combineren met zijn verbindende kracht staat Frank garant voor creativiteit en sustainable resultaat.

Maak kennis met Frank:
@ frank@aces.nl