ONZE KIJK OP DIVERSITEIT/

Wij geloven dat samengestelde teams een bron zijn van innovatie en creativiteit. Het zijn juist deze teams die ervoor zorgen dat je economische en maatschappelijke thema’s in een breed perspectief ziet. We weten zeker dat bedrijven die diversiteit stimuleren het nóg beter zullen doen. Die bedrijven zien in het onverwachte de inspiratie.

EENHEIDSWORST
SCHIET TEKORT/

Diversiteit staat niet voor niets bij de meeste bedrijven hoog op de agenda. Of het nu om sekse gaat, komaf, of leeftijd. Deze bedrijven willen verschillen overstijgen, talenten herkennen en benutten in een bonte, slagvaardige organisatie.

ACES MAAKT
DIVERS/

Diversiteit is onderdeel van ‘gewoon ons werk doen’. Altijd. Voor elke losse positie. Bij elk team. Als founder van Everyday Heroes geven we antwoord op de vraag: is onze maatschappij klaar voor iedereen en is iedereen wel klaar voor de maatschappij?

DIVERSITEIT STAAT VOOR
HOGERE OMZET/

Verschillende gezichtspunten geven een breder perspectief. Daarbij maak je, met een veel bredere werving, beter gebruik van de arbeidsmarkt. En het is een imago-boost: kandidaten kijken verder dan alleen salaris en een functieomschrijving.

ACES INTERNATIONAL  IN 30 SECONDEN
Image 4

ACES is partner van Everyday Heroes. Everyday Heroes helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan. Heel laagdrempelig. Steun op maat. Heel simpel.

 

Ga naar www.everydayheroes.com

ARTIKELEN OVER DIVERSITEIT/