ONZE KIJK OP DIGITALE COLLEGA'S/

Wie onthoudt er nog wat? Goed en snel kunnen zoeken, betrouwbare bronnen kunnen vinden en kritisch internetgebruik – dát is waardevol. We hebben allang allerhande digitale collega’s. Die werk doen dat we nog niet zo lang geleden zelf deden. En die digitale collega’s werken steeds vaker zelfstandig, naast ons.

 

Robotcollega’s. Die mens en techniek verbinden. Die nieuwe, unieke kwaliteiten heeft. En die op een nieuwe, verrassende en inspirerende manier ‘werk’ en ‘loopbaan’ uitdaagt.

 

Om dat in goede banen te leiden – in beleid en op de werkvloer – heb je een bureau nodig dat even ruimdenkend als praktisch is, even out-of-the-box als lekker concreet. En die het gewend is om de boel net even anders in te richten dan je gewend bent.

EEN ROBOT IS DICHTBIJ RELEVANT EN MENSELIJK/

Een robot voegt het meeste toe als het koers krijgt. Daar is richting voor nodig. En interactie. Zodoende wordt de robot onderdeel van de processen, kan leren, observeren en interpreteren. De robot is gedreven door mensen; het leert en toont emoties. Terwijl beslissers denken in tijd en SLA’s is de jongste generatie op de arbeidsmarkt grootgebracht met instant beleving en actie.

WAKEY
WAKEY

De sector is jong, weerbaar en flexibel. Het moment voor artificial intelligence is nu. Met onze partners geven we invulling aan het moderne werken en blijven we werken aan een bij de maatschappij betrokken arbeidsmarkt.

ACES INTERNATIONAL  IN 30 SECONDEN

ARTIKELEN OVER DIGITALE COLLEGA'S/