Bestuurssecretaris

Functietitel: Bestuurssecretaris
Locatie: Nederland

Bedrijf:

Snelgroeiend IT-bedrijf.

Positie:

De Bestuurssecretaris en is het ankerpunt die zich niet alleen toelegt op legal, administratieve processen en verslaglegging, maar ook vanuit een bedrijfskundige blik meedenkt met strategische onderwerpen. Als tweede man zorg je ervoor dat relevante onderwerpen voldoende worden belicht. Naast wet- en regelgeving, risk en compliance heeft de Bestuurssecretaris aandacht voor directiedynamiek, heeft hij/zij directe interactie met bestuursadviseurs en de raad van commissarissen.

 

Hij/zij is een allrounder die vanuit verschillende invalshoeken toegevoegde waarde kan bieden en daarbij altijd de positie van onafhankelijke bewaker van de organisatiemissie weet te behouden.

 

Functie-eisen:

De Bestuurssecretaris is in staat om stakeholders te managen en weet zich gemakkelijk in het netwerk te bewegen. Hij/zij is open minded en in staat tot ‘omdenken’, heeft analyserend vermogen en kan dat vertalen in en naar de organisatie en vice versa.

 

Hij/zij heeft minimaal HBO, bij voorkeur WO, met bestuurskundige of juridische achtergrond, ruim 10 jaar ervaring in een vergelijkbare positie en is communicatief sterk zowel in het Nederlands, Engels en Duits.