ACES INTERNATIONAL

Met ruim 25 jaar ervaring in werving en selectie en arbeidsmarktvraagstukken heeft ACES International een totaal visie op de arbeidsmarkt ontwikkeld. Zowel vanuit commercieel als vanuit maatschappelijk perspectief. Voor relaties is ACES International een betrouwbare en creatieve partner op het gebied van search tot en met innovatieve concepten die mens en organisatie laten meebewegen in een veranderende markt.

Voor opdrachtgevers en kandidaten is ACES International een kundig sparringpartner. Integer, oprecht, kritisch, persoonlijk en vooruitstrevend.

new_ele_blue

Managementteam

Managing Partner ACES International – Sabine de Jong

ACES International is de betrouwbare partner waar klanten, vaak jarenlang, op bouwen. Naast het hoge scoringspercentage waarderen opdrachtgevers de (opvallend) persoonlijke benadering, de scherpe, eigenzinnige blik op de markt en de innovatieve oplossingen in bijvoorbeeld matching en arbeidsmobiliteit.

sabine_line

Over Sabine de Jong:

Sabine is al ruim 20 jaar eigenaar van het bureau. Ze is gezichtsbepalend voor de organisatie en toonaangevend denker in haar vakgebied. Keer op keer verrast ze klanten en kandidaten met originele oplossingen, relevante diensten en vindingrijke strategieën. Opdrachtgevers waarderen haar flexibiliteit, resultaatgerichte instelling en verfrissende aanpak.

Maak kennis met Sabine:
@ sabine@aces.nl

Projectbureau – Corinne Zaalberg van Zelst, Manager Projectbureau

Het projectbureau is het kruispunt van succes. Van office management tot de secretariële uitvoering van projecten. Waarbij persoonlijk contact met kandidaat en opdrachtgever/klant centraal staan! Met veel plezier en energie wordt ervoor gezorgd dat alle partijen met een positief gevoel terugkijken op de samenwerking. Het projectbureau ondersteunt bovendien research met het afnemen van assessments en is daarmee een objectieve sparringpartner, zowel intern als extern!

Profiel Corinne Zaalberg van Zelst:

Met commerciële, HR en projectervaring is Corinne in staat business, proces en operatie te verbinden. Opdrachtgevers en kandidaten kunnen rekenen op een vriendelijke en betrokken aanpak waardoor trajecten vloeiend verlopen en versneld worden waar mogelijk. Als gecertificeerd HRMforce assessor is zij bovendien in staat om vanuit professionele invalshoek bij te dragen aan beeldvorming en ontwikkeling.

Maak kennis met Corinne:
@ corinne@aces.nl

corinne_line

Research & Services – Niels Agterberg, Manager Research & Services

De activiteiten van de afdeling Research & Services strekken zich uit van werving en selectie tot de invulling van innovatie business services. Het team bestaat uit een gezonde mix van vaste en flexibele krachten waarbij innovatie, creativiteit en resultaat voorop staan. Opdrachtgevers kunnen rekenen op een persoonlijk en succesvolle aanpak, waarbij open communicatie, transparantie en co-creatie belangrijke steekwoorden zijn.

niels_line

Over Niels Agterberg:

Door een achtergrond in recruitment, marketing en business development te combineren met kennis van IT, software development en arbeidsmarktontwikkeling staat Niels garant voor creativiteit, resultaat en een verfrissende kijk op de wereld.

Maak kennis met Niels:
@ niels@aces.nl